Geoană, diplomat cu Ciolacu: Joc la altă ligă. Nu tratezi un fost coleg așa / Ce spune de mutarea prezidențialelor în septembrie

„Ceea ce este, într-un fel, oarecum ironic și neașteptat, este că în anul electoral prezidențial 2024, cu o miză atât vezi tot »

Mircea Geoană: Dacă voi candida, voi candida independent

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu difuzat marți seară de Antena 3 că își dorește să vezi tot »

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului vezi tot »

Breaking | PSD și PNL au votat comasarea alegerilor și listele comune la europarlamentare

Conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța vezi tot »

Ciolacu și Ciucă s-au înțeles pe comasare: liste comune PSD-PNL în alegeri

Liderii coaliției au amânat ședința care ar fi trebuit să aibă loc, duminică, însă Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vorbit la telefon și vezi tot »

 

Cel mai frumos târg de Crăciun din Europa se află într-un oraș din România, potrivit britanicilor: ”Este și foarte ieftin”

targ-craciun-craiova

Potrivit britanicilor, Craiova este pe primul loc în ceea ce privește amenajarea celui mai frumos târg de Crăciun din Europa.

”Orașul european, care este și foarte ieftin de care nu ai auzit niciodată are una dintre cele mai frumoase piețe de Crăciun”, scriu jurnaliștii de la publicația  Express.co.uk.

În anul 2022, evenimentul craiovean a câștigat distincția de al treilea cel mai frumos târg din Europa, potrivit unui clasament întocmit de site-ul europeanbestdestinations.

În acest an, Craiova urcă pe primul loc în clasament.

”România oferă unul dintre cele mai bune piețe de Crăciun din Europa, cu o mulțime de delicii festive.

România se mândrește cu atracții turistice pe tot parcursul anului, iar iarna nu face excepție, fermecătorul oraș Craiova oferind una dintre cele mai bune piețe de Crăciun din Europa.

Piața este atrăgătoare datorită afișajelor luminoase cu peste un milion de becuri LED folosite.

Întinsă pe toată zona orașului, piața oferă tarabe cu mâncare, ateliere de meșteșuguri și un patinoar”, au scris jurnaliștii de la sursa citată.