Condamnatul penal, nou standard de primar PNL

În căutarea unor noi culmi ale ipocriziei și ridicolului pe care să se cațăre, Partidul Național Liberal propune electoratului, în vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu, despre tramvaiul lovit de fulger: “Au fost niște ore absolut incredibile”

Un tramvai a luat foc, după ce a fost lovit de fulger, la Craiova. Tramvai în mers se afla la vezi tot »

Cel mai vânat român din Mexic a fost capturat: Ordinul de arestare emis pe numele lui Florian Tudor, alias “Rechinul”, a fost aprobat de autoritățile mexicane

Presupusul lider al mafiei românești din Mexic, a fost arestat în Quintana Roo, joi seara de agenții Procuraturii Generale (FGR). Potrivit primelor vezi tot »

Lista relaxărilor de la 1 iunie. Se deschid cluburile, se pot face nunți + numeroase beneficii pentru vaccinați

Activitati culturale: Maxim 1.000 persoane, la o distanta de 2 metri patrati, pe baza de vaccin, test sau dovada vindecarii vezi tot »

România s-a făcut de râs și la Eurovision: Roxen n-a avut noroc cu Amnesia și nu s-a calificat în finală

România s-a făcut de râs și la Eurovision, unde a ales să o trimită pe Roxen cu piesa ”Amnesia”! Însă, vezi tot »

 

Coadă de sute de oameni la un centru de vaccinare anti-COVID din Craiova: Programările au fost făcute greșit

vaccinare-craiova

Luni dimineață, în față Centrului de Vaccinare de la Sala Polivalentă din Craiova s-a format o coadă formată din aproximativ 200 de persoane. Majoritatea au fost programați în același timp, la ora 8:00 și la ora 9:00. 

Oamenii nu au primit nicio explicație din partea reprezentanților centrului. Angajații de acolo au spus că nu este vina lor și că încearcă să facă față situației. DSP Dolj spune că vina este a celor care au făcut programările pe platforma.

Oamenii, mulți dintre ei în vârstă, s-au plâns că au stat câteva ore în frig pentru a se imuniza, deși au făcut programarea conform procedurilor impuse de autorități. Majoritatea veniseră pentru a primi rapelul.