Lista măsurilor de relaxare din etapa a patra, valabile din 1 august: Care vor fi ultimele restricții ridicate în România

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România, gradual, vezi tot »

CNSU a aprobat lista măsurilor de relaxare din România. Cîțu: “Se elimină portul măștii în spații deschise”

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România. Primele restricții vezi tot »

Incendiu la o biserică din Dolj. Flăcările au izbucnit în turla monumentului istoric

Un incendiu a mistuit o biserică monument din judeţul Dolj. Incendiul a izbucnit la turlă, însă flăcările violente erau la vezi tot »

Lumina Sfântă de la Ierusalim. Adevăr sau minciună?

Aprinderea Luminii Sfinte în ajunul Învierii Domnului este unul dintre cele mai vechi miracole ale creştinătăţii, care, de-a lungul timpurilor, vezi tot »

A murit actorul Juan Joya Borja, cunoscut ca ”El Risitas”, celebru pentru râsul lui molipsitor

Actorul și omul de televiziune Juan Joya Borja, cunoscut și sub numele de „El Risitas”, a murit în Sevilla, Spania, vezi tot »

 

Diana Șoșoacă, blocată pe Facebook: “Eu nu mă opresc. Să aibă mare grijă cu mine! O să dau în judecată Facebook”

sosoaca

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost blocată pe Facebook, joi dimineaţă. Astfel, avocatul nu mai poate posta nimic timp de 30 de zile.

Decizia platformei a venit după ce Şoşoacă a jignit o utilizatoare care o insultase, după cum chiar ea a povestit.

“Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. 

În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. 

Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea”, a spus Diana Şoşoacă, potrivit romaniatv.net.

În plus, senatoarea a anunțat că va da în judecată Facebook, deoarece nu este normal să blocheze conturile politicienilor. 

“O să vorbesc cu colegul meu Chitic și o să fac ce a făcut și el, adică o să dau în judecată Facebook-ul. Știu că UE a condamnat cenzurarea de către aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie să faci acest lucru. (…) Eu nu mă opresc, dacă cineva crede că mă va opri, nu, așa mai mult mă ambiționează. Să aibă mare grijă cu mine!” , a declarat aceasta.