Lista măsurilor de relaxare din etapa a patra, valabile din 1 august: Care vor fi ultimele restricții ridicate în România

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România, gradual, vezi tot »

CNSU a aprobat lista măsurilor de relaxare din România. Cîțu: “Se elimină portul măștii în spații deschise”

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România. Primele restricții vezi tot »

Incendiu la o biserică din Dolj. Flăcările au izbucnit în turla monumentului istoric

Un incendiu a mistuit o biserică monument din judeţul Dolj. Incendiul a izbucnit la turlă, însă flăcările violente erau la vezi tot »

Lumina Sfântă de la Ierusalim. Adevăr sau minciună?

Aprinderea Luminii Sfinte în ajunul Învierii Domnului este unul dintre cele mai vechi miracole ale creştinătăţii, care, de-a lungul timpurilor, vezi tot »

A murit actorul Juan Joya Borja, cunoscut ca ”El Risitas”, celebru pentru râsul lui molipsitor

Actorul și omul de televiziune Juan Joya Borja, cunoscut și sub numele de „El Risitas”, a murit în Sevilla, Spania, vezi tot »

 

Gabi Luncă este în stare gravă, la terapie intensivă: Artista are COVID-19

gabi lunca

Gabi Luncă s-a infectat cu SARS-COV-2 și se află internată la Terapie Intensivă. În vârstă de 82 de ani, Gabi Luncă a fost dusă la spital după ce a acuzat stări de rău.

Pe 8 martie, artista a aflat că infectată cu noul coronavirus. Fiica ei a decis să îi facă un test, după ce a văzut că mama ei avea o tuse uşoară, iar acesta a ieşit pozitiv. A fost dusă la spital, iar după numai câteva zile, medicii au externat-o. Însă, sâmbătă, starea ei s-a înrăutăţit brusc, abia mai putea să respire, iar medicii au internat-o direct la Terapie Intensivă.