Lista măsurilor de relaxare din etapa a patra, valabile din 1 august: Care vor fi ultimele restricții ridicate în România

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România, gradual, vezi tot »

CNSU a aprobat lista măsurilor de relaxare din România. Cîțu: “Se elimină portul măștii în spații deschise”

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România. Primele restricții vezi tot »

Incendiu la o biserică din Dolj. Flăcările au izbucnit în turla monumentului istoric

Un incendiu a mistuit o biserică monument din judeţul Dolj. Incendiul a izbucnit la turlă, însă flăcările violente erau la vezi tot »

Lumina Sfântă de la Ierusalim. Adevăr sau minciună?

Aprinderea Luminii Sfinte în ajunul Învierii Domnului este unul dintre cele mai vechi miracole ale creştinătăţii, care, de-a lungul timpurilor, vezi tot »

A murit actorul Juan Joya Borja, cunoscut ca ”El Risitas”, celebru pentru râsul lui molipsitor

Actorul și omul de televiziune Juan Joya Borja, cunoscut și sub numele de „El Risitas”, a murit în Sevilla, Spania, vezi tot »

 

Gafă a Ministerului Sănătăţii! A folosit imaginea unei catedrale fără cruci pentru promovarea campaniei de vaccinare

campania-de-vaccinare-catedrala-fara-cruce-1

Campania de vaccinare, promovată de Ministerul Sănătăţii prin folosirea unei poze cu reprezentarea stilizată a unei catedrale fără cruci. Postarea respectivă a stârnit indignarea credincioşilor, iar Arhiepiscopia Timişoarei şi parlamentari liberali de Timiş au intervenit. La scurt timp, Ministerul Sănătății a înlocuit imaginea inițială cu una corectă.