`Caracatița` clanului Doldurea: patronul stației GPL de la Crevedia, avere fabuloasă și încrengături incredibile

”Clanul“ Doldurea, un business total de 1,2 mld. lei în piaţa de GPL derulat prin intermediul a şase companii, patru dintre acestea vezi tot »

Încă o ‘minune’ la Caracal – Două persoane au ales să jefuiască o librărie

Două persoane necunoscute au intrat într-o librărie din Caracal, județul Olt, unde au bătut o vânzătoare și au furat 400 de vezi tot »

Soluția ‘militară’ promovată de Zelenski pierde teren: puterile mondiale promovează soluția ‘politică’ pentru oprirea războiului

Reuniunea cu privire la Ucraina, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute în oraşul saudit Jeddah, la care a participat şi un emisar al vezi tot »

Scandalul Gheboasă îl bagă pe Ciolacu în ședință: Guvernul modifică legea din Codul Penal privind incitarea la ură

Guvernul ar putea aproba, joi, un proiect de lege de modificare a articolului 369 din Legea 286/2009 privind Codul penal, referitor vezi tot »

Camaraderia din Carpați: Lansatoare românești de rachete au ajuns în Ucraina

Probând cu imagini, portalul olandez Oryx susține că România a trimis Ucrainei lansatoare multiple de rachete, transportoare blindate, obuziere, mitraliere, muniţii și combustibili. Foarte vezi tot »

 

Gazprom anunță ‘Epoca de Gheață’: Videoclipul în care rușii amenință Europa înainte de iarnă

gheata

Compania energetică rusă Gazprom a lansat marți, 6 septembrie, un videoclip „apocaliptic”, în care amenință că va opri gazul către Europa pe măsură ce se apropie iarna, scrie Kyivpost.com.

Videoclipul conține o scenă în care rușii arată că Gazprom oprește complet gazul în Europa și prezintă capitalele europene acoperite de zăpadă și condiții de îngheț.

Pe 2 septembrie, Gazprom a anunțat că a fost descoperită o scurgere de ulei în timpul întreținerii de rutină la o unitate de la stația de compresoare Portovaya, ceea ce înseamnă că gazoductul este oprită complet până când problema va fi remediată.

Potrivit lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse, sancțiunile occidentale au fost motivul pentru oprirea completă a livrărilor și închiderea gazoductului Nord Stream 1.

Vorbind la o conferință din 5 septembrie, Peskov a respins afirmațiile conform cărora Rusia a întrerupt livrările către Europa ca o mișcare politică.

La sfârșitul lunii august, președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a confirmat că instalațiile de stocare a gazelor din Uniunea Europeană erau pline până la 80% înainte de termen.