Mircea Geoană, pe primul loc în preferințele românilor la alegerile prezidențiale. Cele patru situații posibile pentru turul doi

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află pe primul loc în topul intenţiilor de vot pentru alegerile prezidenţiale, vezi tot »

Mircea Geoană nu s-a mai abținut după ce a văzut o poză cu Mihai Tudose și Rareș Bogdan: Te pufnește râsul

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că a murit de râs după ce i-a arătat cineva o fotografie cu europarlamentarii vezi tot »

Geoană despre susținerea PSD – PNL la prezidențiale: Se poate și fără ei!

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat reprezentanţii actualei coaliţii încearcă să blocheze jocul şi să spună “suntem noi şi fără vezi tot »

Care e candidatul cu cele mai mari șanse să le obțină votul românilor și cum sunt văzuți Geoană, Ciolacu și Ciucă

Cu șase luni înaintea alegerilor prezidențiale, ofertele partidelor pentru Cotroceni nu sunt atractive în afara activelor de partid, rezultă dintr-o vezi tot »

Dublă lovitură pentru Klaus Iohannis: Italia și Suedia îl susțin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO

Suedia şi Italia îl susţin pe premierul olandez Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, informează joi agenţiile internaţionale de presă. Prim-ministrul vezi tot »

 

Geoană intră puternic în comasarea alegerilor: Există şi un risc de bumerang. E posibil să vină lumea la vot în număr şi mai mare şi să fie vot de sancţiune

mircea-geoana (1)

Geoană intră puternic în comasarea alegerilor: Există şi un risc de bumerang. E posibil să vină lumea la vot în număr şi mai mare şi să fie vot de sancţiune.

Mircea Geoană, fost lider al PSD, este de părere că o comasare a alegerilor din România se poate întoarce împotriva partidelor care îşi imaginează că ar avea de câştigat electoral de pe urma unei astfel de decizii. ”E posibil să vină lumea la vot în număr şi mai mare şi să fie vot de sancţiune”, susţine Geoană, potrivit news.ro.

”Ideile cu comasarea pe care le tot aud în spaţiul public poate că fac sens din punct de vedere al calculului matematic al partidelor, dar cred că există şi un risc de bumerang, pentru că lumea spune: «aha, matale crezi că, cu maşinăria ta de partid, poţi să-mi opreşti mie votul?». Şi e posibil să vină lumea la vot în număr şi mai mare şi să fie vot de sancţiune. Nu doar vot pentru cineva şi împotriva cuiva”, a declarat Mircea Geoană, luni seară, la Digi 24.

El e de părere că, în ceea ce priveşte partidele, ”va fi un scor destul de interesant”.