Condamnatul penal, nou standard de primar PNL

În căutarea unor noi culmi ale ipocriziei și ridicolului pe care să se cațăre, Partidul Național Liberal propune electoratului, în vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu, despre tramvaiul lovit de fulger: “Au fost niște ore absolut incredibile”

Un tramvai a luat foc, după ce a fost lovit de fulger, la Craiova. Tramvai în mers se afla la vezi tot »

Cel mai vânat român din Mexic a fost capturat: Ordinul de arestare emis pe numele lui Florian Tudor, alias “Rechinul”, a fost aprobat de autoritățile mexicane

Presupusul lider al mafiei românești din Mexic, a fost arestat în Quintana Roo, joi seara de agenții Procuraturii Generale (FGR). Potrivit primelor vezi tot »

Lista relaxărilor de la 1 iunie. Se deschid cluburile, se pot face nunți + numeroase beneficii pentru vaccinați

Activitati culturale: Maxim 1.000 persoane, la o distanta de 2 metri patrati, pe baza de vaccin, test sau dovada vindecarii vezi tot »

România s-a făcut de râs și la Eurovision: Roxen n-a avut noroc cu Amnesia și nu s-a calificat în finală

România s-a făcut de râs și la Eurovision, unde a ales să o trimită pe Roxen cu piesa ”Amnesia”! Însă, vezi tot »

 

Incendiu la o biserică din Dolj. Flăcările au izbucnit în turla monumentului istoric

biserica-dolj-incendiu-turla-flacari-706901

Un incendiu a mistuit o biserică monument din judeţul Dolj. Incendiul a izbucnit la turlă, însă flăcările violente erau la un pas sa se extinda la întregul lăcaş de cult.

Din fericire, pompierii au intervenit imediat la faţa locului şi au reuşit să stingă la timp focul si nimeni nu a fost rănit.

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţa, la turla bisericii din comuna Catane, judeţul Dolj. Flăcările au izbucnit la turla bisericii, monument istoric, dar a existat pericolul ca acestea să se extindă și la lăcașul de cult.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii din Băileşti au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi cei din Calafat cu o autoscară de intervenţie.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la turla bisericii.