Craiova intră în scenariul roșu. Certificatul verde devine obligatoriu

Craiova a depășit rata de infectare de 3 la mia de locuitori și va intra în scenariul roșu. În aceste vezi tot »

Portal online de servicii electronice la Craiova

Primăria Municipiului Craiova a lansat portalul online de servicii electronice oferite cetățenilor! Află ce alte documente poți depune sau obține vezi tot »

VALUL patru e fără NECUNOSCUTE: Raed Arafat anunță că numărul celor care vor ajunge la ATI va crește

Statisticile realizate la nivel naţional arată că numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 s-a dublat în ultima săptămână, iar numărul pacienţilor vezi tot »

Certificatul verde COVID-19, obligatoriu: De unde și cum se poate obține documentul

Certificatul verde este necesar doar în localităţile unde incidenţa este cuprinsă între 3 şi 6 la mie. Documentul care va vezi tot »

Claudiu Manda: PSD prezintă soluțiile pentru combaterea creșterii prețurilor la energie electrică și gaze naturale

„Pe termen scurt și cu un caracter temporar: plafonarea prețurilor la electricitate și gaze naturale la nivelul mediei ultimelor 6 vezi tot »

 

Incendiu la o biserică din Dolj. Flăcările au izbucnit în turla monumentului istoric

biserica-dolj-incendiu-turla-flacari-706901

Un incendiu a mistuit o biserică monument din judeţul Dolj. Incendiul a izbucnit la turlă, însă flăcările violente erau la un pas sa se extinda la întregul lăcaş de cult.

Din fericire, pompierii au intervenit imediat la faţa locului şi au reuşit să stingă la timp focul si nimeni nu a fost rănit.

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţa, la turla bisericii din comuna Catane, judeţul Dolj. Flăcările au izbucnit la turla bisericii, monument istoric, dar a existat pericolul ca acestea să se extindă și la lăcașul de cult.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii din Băileşti au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi cei din Calafat cu o autoscară de intervenţie.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la turla bisericii.