O serie de lideri PNL s-au opus categoric variantei PSD de creștere a pensiilor, în ședința conducerii liberale desfășurată miercuri vezi tot »

Mircea Geoană: NATO a ridicat nivelul de vigilență pe întreg flancul estic, inclusiv în România

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a făcut joi, 16 noiembrie, o declaraţie de presă referitoare la  explzia din vezi tot »

Primele semne că occidentul și SUA încep să se sature de pretențiile lui Zelenski

Responsabilitatea pentru incidentul din Polonia, unde doi oameni au murit după explozia unei rachete rătăcite lansate în războiul Rusiei cu vezi tot »

Casa Albă îl contrazice din nou pe Zelenski: Explozia din Polonia ‘a fost, cel mai probabil, rezultatul unei rachete antiaeriene ucrainene’

Administraţia Joseph Biden a reafirmat, miercuri seară, că nu există niciun indiciu care să contrazică ipoteza preliminară a autorităţilor din vezi tot »

Incident Polonia | Se activează articolul 4 din Tratatul NATO? Ce presupune acesta

Activarea Articolului 4 din Tratatul NATO de către Polonia ar duce la consultări oficiale ale aliaţilor. Articolul acoperă scenariul în vezi tot »

 

Ion Cristoiu dă bomba: Eu cred că Simona Halep a primit ordin să se lase bătută de ucraineancă

aD00MjAmaGFzaD1hOTBlZWI0M2YyYjg1YWQ1MmFkOWFhZTFmM2I0MGJlYg==.thumb

Jurnalistul Ion Cristoiu e convins că Simona Halep a primit ordin să se lase învinsă la US Open. Românca a fost învinsă luni seara de Daria Snigur, din Ucraina, în primul tur al US Open. Simona Halep a cedat primul set cu 2-6, iar în al doilea s-a impus cu 6-0.

“Am văzut că după ce a fost învinsă nu a avut curaj să meargă la conferința de presă. Și știm că ea e o patrioată. La ora actuală, toți patrioții care trăiesc în regimul Klaus Iohannis – PNL se sacrifică. Ați văzut că și Nicolae Ciucă a avut mai multe intervenții publice despre ce facem noi pentru Ucraina decât ce fac guvernul sau alianța pentru Ucraina decât ce fac ei România. În acest context, obiectivul României e de a face tot ce pot pentru Ucraina, asta i-am spus Corei Munteanu, că ea are umor. Simona Halep e mare patriotă, precis s-a lăsat învinsă de ucraineancă. Și Cora Muntean mi-a spus: Să fiți sănătos, cineva chiar a salutat că a fost învinsă de ucraineancă. Și zic: Ei, nu se poate, ai citit ceva pe Facebook pe acolo, o persoană frustrată pentru că are o viață grea cu soțul, că îl are idol pe Zelenski, că e tânăr, frumos. Și îmi spune: Nu, a scris asta pe Facebook CTP.

Am căzut pe gânduri și am zis, bă, dacă asta s-a lăsat bătută. Că eu am glumit, dar apoi m-am gândit mai sănătos. Imaginați-vă dacă ucraineanca ar fi fost învinsă de o româncă. Eu cred că Simona a primit ordin: Mă, lasă-te bătută. Că îți dăm noi alt turneu. Că e un popor chinuit. Chinuit pe dracu, că sunt patru milioane prin Europa. Dacă erau chinuiți, erau ca pe vremea lui Ceaușescu, nu se găseau chiloți”, spune Ion Cristoiu într-un comentariu video pe site-ul său.