Condamnatul penal, nou standard de primar PNL

În căutarea unor noi culmi ale ipocriziei și ridicolului pe care să se cațăre, Partidul Național Liberal propune electoratului, în vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu, despre tramvaiul lovit de fulger: “Au fost niște ore absolut incredibile”

Un tramvai a luat foc, după ce a fost lovit de fulger, la Craiova. Tramvai în mers se afla la vezi tot »

Cel mai vânat român din Mexic a fost capturat: Ordinul de arestare emis pe numele lui Florian Tudor, alias “Rechinul”, a fost aprobat de autoritățile mexicane

Presupusul lider al mafiei românești din Mexic, a fost arestat în Quintana Roo, joi seara de agenții Procuraturii Generale (FGR). Potrivit primelor vezi tot »

Lista relaxărilor de la 1 iunie. Se deschid cluburile, se pot face nunți + numeroase beneficii pentru vaccinați

Activitati culturale: Maxim 1.000 persoane, la o distanta de 2 metri patrati, pe baza de vaccin, test sau dovada vindecarii vezi tot »

România s-a făcut de râs și la Eurovision: Roxen n-a avut noroc cu Amnesia și nu s-a calificat în finală

România s-a făcut de râs și la Eurovision, unde a ales să o trimită pe Roxen cu piesa ”Amnesia”! Însă, vezi tot »

 

Lia Olguța Vasilescu avertizează Guvernul că e ‘nebunie’ pe străzi: Am ajuns la Primăria Craiova să nu mai știm cum să autorizam grevele

olguta vasilescu

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, spune că municipalitatea primește zilnic solicitări de greve, astfel încât primăria nu mai știe cum să le autorizeze astfel încât să nu se suprapună, în urma măsurilor guvernamentale de tăiere/înghețare/plafonare a unor venituri pentru diferite categorii sociale.

Ei isi inchipuie ca absolut tot face cu restructurare la aceste complexe energetice. In timpul nostru nu s-a pus problema de asa ceva. In vremea guvernarii noastre noi nu am avut asemenea convulsii sociale, sa nu fie oamenii platiti de luni de zile sau tichetele de masa sa nu fie date de un an.

Daca e sa ne comparam, eu cred ca ar trebui sa faca macar 10% din ce-am facut noi inainte sa vorbeasca, noi am lasat deficitul la 2,8 si acum e 10, am lasat datoria publica la 34 si acum e la 47, am lasat Romania pe crestere econmica fiind la vremea respectiva considerata Romania tigrul Europei.

Spunea dl Citu ca pe el il contesta doar Ciolacu, Grindeanu, Tudose si asa mai departe. Nu, pe el il contesta la ora actuala toate categoriile sociale, pentru ca nu stiu sa fie vreo categorie sociala care sa fie multumita in aceasta perioada. Va spun ca in fiecare zi la Primaria Craiovei primesc  solicitari de greve, practic am ajuns in situatia sa nu stim cum sa mai autorizam grevele, ca sa nu fie in acelasi timp, e o nebunie intreaga si Citu isi inchipuie ca pe el doar PSD-ul il contesta”, a zis Lia Olguța Vasilescu la TVR 1.