Lista măsurilor de relaxare din etapa a patra, valabile din 1 august: Care vor fi ultimele restricții ridicate în România

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România, gradual, vezi tot »

CNSU a aprobat lista măsurilor de relaxare din România. Cîțu: “Se elimină portul măștii în spații deschise”

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România. Primele restricții vezi tot »

Incendiu la o biserică din Dolj. Flăcările au izbucnit în turla monumentului istoric

Un incendiu a mistuit o biserică monument din judeţul Dolj. Incendiul a izbucnit la turlă, însă flăcările violente erau la vezi tot »

Lumina Sfântă de la Ierusalim. Adevăr sau minciună?

Aprinderea Luminii Sfinte în ajunul Învierii Domnului este unul dintre cele mai vechi miracole ale creştinătăţii, care, de-a lungul timpurilor, vezi tot »

A murit actorul Juan Joya Borja, cunoscut ca ”El Risitas”, celebru pentru râsul lui molipsitor

Actorul și omul de televiziune Juan Joya Borja, cunoscut și sub numele de „El Risitas”, a murit în Sevilla, Spania, vezi tot »

 

Marcel Ciolacu, despre incidentul cu banii: “Uite, asta înseamnă transparență”

162303247_5924077870950945_8636870469203173208_n

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, joi, într-o notă haioasă momentul în care, la conferinţa de presă de joi, i s-au văzut banii din buzunar.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, joi, în conferința de presă organizată după discuțiile cu fermierii, despre proiectul de lege depus de Adrian Oros, privind vânzarea tereurilor agricole către cetățeni străini.

În momentul când a încercat să scoată un document din buzunarul hainei, o sumă importantă de bani a rămas la vedere şi a atras atenţia tuturor.

Abia la finalul răspunsului adresat jurnalistului, președintele PSD a văzut suma de bani și a reacționat, împingând-o atent, înapoi în buzunar. La scurt timp după conferinţa de presă, Ciolacu a făcut o postare în care ataşat pozei cu banii în buzunar a alăturat un mesaj.

„Uite, asta înseamnă transparență”, a glumit liderul PSD.