Geoană, diplomat cu Ciolacu: Joc la altă ligă. Nu tratezi un fost coleg așa / Ce spune de mutarea prezidențialelor în septembrie

„Ceea ce este, într-un fel, oarecum ironic și neașteptat, este că în anul electoral prezidențial 2024, cu o miză atât vezi tot »

Mircea Geoană: Dacă voi candida, voi candida independent

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu difuzat marți seară de Antena 3 că își dorește să vezi tot »

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului vezi tot »

Breaking | PSD și PNL au votat comasarea alegerilor și listele comune la europarlamentare

Conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța vezi tot »

Ciolacu și Ciucă s-au înțeles pe comasare: liste comune PSD-PNL în alegeri

Liderii coaliției au amânat ședința care ar fi trebuit să aibă loc, duminică, însă Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vorbit la telefon și vezi tot »

 

Marcel Ciolacu îl atacă dur pe Rareş Bogdan: “E un mitocan”

rares-bogdan-marcel-ciolacu-1140x694

Premierul Marcel Ciolacu îi răspunde dur lui Rareş Bogdan, după ce prim-vicepreşedintele PNL l-a ameninţat cu ruperea coaliţiei. Liderul PSD l-a acuzat pe Rareş Bogdan de mitocănie, deoarece a provocat scandalul pentru a acoperi faptul că a fost la piaţă cu un ceas de zeci de mii de euro.

Ciolacu a anunţat că nu va mai accepta şedinţe de coaliţie în format extins pentru că: liberalii stau la masă, nu spun nimic şi apoi ies să arunce coaliţia în aer.

”Nu se rupe nicio coaliție și nu cade niciun Guvern. Dacă se rupe această coaliție, vă spun foarte clar. Dacă cineva va ieși din această coaliție, eu îmi voi duce mandatul la Cotroceni.

Atât timp cât 5 ore nu ai comentat nimic, dimpotrivă. Ți-ai luat informații, cum e normal ca om politic și după câteva ore tu ieși în spațiul public încercând să acoperi un gest nefericit să mergi la piață cu un ceas de 30.000 de euro la mână să cumperi pătrunjel, normal că românul se revoltă. În loc să ieși și să spui că l-ai primit cadou de la soție, mă întreține soția și mi-a dat cadou ceasul, înseamnă că ești un mitocan.

Tu stai cu mine la masă cinci ore, discutăm problemele țării și pe urmă ieși la televizor că tu i-ai atras atenția lui Iohannis, că PSD fură bani românilor”, a declarat Marcel Cioalacu, în emisiunea Sinteza Zilei.