Geoană, diplomat cu Ciolacu: Joc la altă ligă. Nu tratezi un fost coleg așa / Ce spune de mutarea prezidențialelor în septembrie

„Ceea ce este, într-un fel, oarecum ironic și neașteptat, este că în anul electoral prezidențial 2024, cu o miză atât vezi tot »

Mircea Geoană: Dacă voi candida, voi candida independent

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu difuzat marți seară de Antena 3 că își dorește să vezi tot »

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului vezi tot »

Breaking | PSD și PNL au votat comasarea alegerilor și listele comune la europarlamentare

Conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța vezi tot »

Ciolacu și Ciucă s-au înțeles pe comasare: liste comune PSD-PNL în alegeri

Liderii coaliției au amânat ședința care ar fi trebuit să aibă loc, duminică, însă Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vorbit la telefon și vezi tot »

 

Marcel Ciolacu: ”Investiție de peste 100 de milioane de euro la Aeroportul Craiova. Orașul devine o destinație turistică”

393815764_869164894580075_462307659403171642_n

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat o investiție de peste 100 de milioane de euro la Aeroportul din Craiova. ”Craiova și Olguța sunt dovada că un oraș se poate moderniza muncind zi de zi”, a spus premierul.

Premierul Marcel Ciolacu a efectuat, marți, o vizită de lucru în Craiova.

”Craiova s-a schimbat profund în ultimii ani. A devenit un oraș modern, vibrant și verde, un adevărat oraș european. Iar un mare merit îl are Lia Olguța Vasilescu și echipa sa din PSD.

Craiova și Olguța sunt dovada că un oraș se poate moderniza muncind zi de zi, fără a-ți agresa comunitatea cu proiecte începute peste noapte.

Mă bucur că modelul ei a fost preluat și de tânărul președinte al Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, care a demarat investiții ambițioase, precum modernizarea aeroportului.

Vorbim de o investiție de peste 100 de milioane de euro la Aeroportul Craiova, cea mai mare parte fiind fonduri europene nerambursabile. Va fi un terminal nou, cu infrastructură și echipamente la standarde europene.

De modernizarea aeroportului va beneficia și municipalitatea din Craiova, care devine o destinație turistică. Asta înseamnă munca în echipă, iar această echipă puternică dintre Olguța și Cosmin Vasile este secretul succesului. Iar un merit major în constituirea acestei echipe îl are și președintele organizației PSD Dolj, Claudiu Manda.

Este un exemplu de colaborare politică și administrativă de succes care sper că va fi multiplicat în cât mai multe alte județe ale țării”, a transmis Marcel Ciolacu într-o postare pe pagina sa de Facebook.