Mircea Geoană, pe primul loc în preferințele românilor la alegerile prezidențiale. Cele patru situații posibile pentru turul doi

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află pe primul loc în topul intenţiilor de vot pentru alegerile prezidenţiale, vezi tot »

Mircea Geoană nu s-a mai abținut după ce a văzut o poză cu Mihai Tudose și Rareș Bogdan: Te pufnește râsul

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că a murit de râs după ce i-a arătat cineva o fotografie cu europarlamentarii vezi tot »

Geoană despre susținerea PSD – PNL la prezidențiale: Se poate și fără ei!

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat reprezentanţii actualei coaliţii încearcă să blocheze jocul şi să spună “suntem noi şi fără vezi tot »

Care e candidatul cu cele mai mari șanse să le obțină votul românilor și cum sunt văzuți Geoană, Ciolacu și Ciucă

Cu șase luni înaintea alegerilor prezidențiale, ofertele partidelor pentru Cotroceni nu sunt atractive în afara activelor de partid, rezultă dintr-o vezi tot »

Dublă lovitură pentru Klaus Iohannis: Italia și Suedia îl susțin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO

Suedia şi Italia îl susţin pe premierul olandez Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, informează joi agenţiile internaţionale de presă. Prim-ministrul vezi tot »

 

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

ID144241_INQUAM_Photos_Daniel_Stoenciu-e1634835157736-640x400 (1)

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului a transmis public că o decizie privind comasarea alegerilor este pe placul său și a sfătuit coaliția și guvernul să facă demersurile necesare.

Întrebați dacă l-au consultat pe Klaus Iohannis privind alegerile, liderii coaliției au spus că da.

Președintele României nu a fost implicat în aceste negocieri. A fost informat, asta este altceva, a declarat Nicolae Ciucă.

PSD și PNL ar putea decide să aibă un candidat comun și la prezidențiale

“Cred că este un moment corect și bine ales ca cele două partide cu toate că vom fi implicați în campaniile electorale și vom avea de gestionat și executivul și deciziile din Parlamentul României, fiindcă ele nu se conduc cu filmări pe Facebook și jigniri. O țară și o localitate nu le conduci cu haos, cu scandal și îmbrânceli. Cred că în această perioadă, cele două partide, cu specialiștii pe care îi au, pot crea un proiect de țară și de ce nu, să ne strângem în coaliție după data de 10 iunie să luăm o decizie. Nu am auzit această întrebare. Mă interesează să văd votul românilor pe data de 9 iunie. Apoi voi veni și vă voi spune ce am decis”, a declarat Marcel Ciolacu.