Geoană, diplomat cu Ciolacu: Joc la altă ligă. Nu tratezi un fost coleg așa / Ce spune de mutarea prezidențialelor în septembrie

„Ceea ce este, într-un fel, oarecum ironic și neașteptat, este că în anul electoral prezidențial 2024, cu o miză atât vezi tot »

Mircea Geoană: Dacă voi candida, voi candida independent

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu difuzat marți seară de Antena 3 că își dorește să vezi tot »

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului vezi tot »

Breaking | PSD și PNL au votat comasarea alegerilor și listele comune la europarlamentare

Conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța vezi tot »

Ciolacu și Ciucă s-au înțeles pe comasare: liste comune PSD-PNL în alegeri

Liderii coaliției au amânat ședința care ar fi trebuit să aibă loc, duminică, însă Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vorbit la telefon și vezi tot »

 

Olguța Vasilescu anunță o adevărată lovitură financiară: ‘Se dovedește a fi un succes’

vasilescu

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, anunță o nouă lovitură financiară pentru orașul pe care îl păstorește. Potrivit Olguței Vasilescu, Târgul de Crăciun din Craiova se dovedește a fi unul de succes și în anul 2023.

Aceasta a punctat că „, municipalitatea a avut un profit net de aproape un milion de lei, bani proveniți din taxele plătite de comercianți, din parcări și din taxele plătite de hotelieri, fără a adăuga aici profitul Horeca (baruri, restaurante, hoteluri) unde gradul de ocupare a fost peste media anuală”.

Totodată, Olguța Vasilescu a menționat că Târgul de Crăciun din anul acesta are și sponsori.

„Târgul de Crăciun din Craiova se dovedește a fi unul de succes și anul acesta. După ediția trecută, municipalitatea a avut un profit net de aproape un milion de lei, bani proveniți din taxele plătite de comercianți, din parcări și din taxele plătite de hotelieri, fără a adăuga aici profitul Horeca (baruri, restaurante, hoteluri) unde gradul de ocupare a fost peste media anuală.

Anul acesta, avem și sponsori. Dar niciodată nu am gândit astfel de evenimente ca pe o afacere. Totdeauna ne-a interesat bucuria pe care Târgul de Crăciun o aduce tuturor, mai ales celor care nu își permit o vacanță de sărbători în alte țări sau localități din România.

Și nu suntem cu nimic mai prejos de piețele de profil din Europa, care s-au deschis deja, unele chiar de la începutul lunii noiembrie. Bucurați-vă de sărbători! La Craiova, Grinch nu vine!”.