Lista măsurilor de relaxare din etapa a patra, valabile din 1 august: Care vor fi ultimele restricții ridicate în România

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România, gradual, vezi tot »

CNSU a aprobat lista măsurilor de relaxare din România. Cîțu: “Se elimină portul măștii în spații deschise”

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România. Primele restricții vezi tot »

Incendiu la o biserică din Dolj. Flăcările au izbucnit în turla monumentului istoric

Un incendiu a mistuit o biserică monument din judeţul Dolj. Incendiul a izbucnit la turlă, însă flăcările violente erau la vezi tot »

Lumina Sfântă de la Ierusalim. Adevăr sau minciună?

Aprinderea Luminii Sfinte în ajunul Învierii Domnului este unul dintre cele mai vechi miracole ale creştinătăţii, care, de-a lungul timpurilor, vezi tot »

A murit actorul Juan Joya Borja, cunoscut ca ”El Risitas”, celebru pentru râsul lui molipsitor

Actorul și omul de televiziune Juan Joya Borja, cunoscut și sub numele de „El Risitas”, a murit în Sevilla, Spania, vezi tot »

 

Olguța Vasilescu: Craiova își va schimba total fața în următorii ani

craiova 1

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, spune că în anii care vor urma se vor face schimbări de înfrumusețare ale orașului, iar lucrările deja au început o dată cu venirea primăverii.

“Craiova își va schimba total fața în următorii ani, urmând să montăm și piese de mobilier urban pe care le găsim doar în marile capitale ale lumii. Azi, RAADPFL a montat, în Parcul Pușkin, o băncuță care schimbă total peisajul. Pentru Calea București, Grădina Botanică, dar și restul cartierelor pregătim câteva lucrări de excepție, pe care le execută deja specialiștii regiei”, a spus primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.