Craiova intră în scenariul roșu. Certificatul verde devine obligatoriu

Craiova a depășit rata de infectare de 3 la mia de locuitori și va intra în scenariul roșu. În aceste vezi tot »

Portal online de servicii electronice la Craiova

Primăria Municipiului Craiova a lansat portalul online de servicii electronice oferite cetățenilor! Află ce alte documente poți depune sau obține vezi tot »

VALUL patru e fără NECUNOSCUTE: Raed Arafat anunță că numărul celor care vor ajunge la ATI va crește

Statisticile realizate la nivel naţional arată că numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 s-a dublat în ultima săptămână, iar numărul pacienţilor vezi tot »

Certificatul verde COVID-19, obligatoriu: De unde și cum se poate obține documentul

Certificatul verde este necesar doar în localităţile unde incidenţa este cuprinsă între 3 şi 6 la mie. Documentul care va vezi tot »

Claudiu Manda: PSD prezintă soluțiile pentru combaterea creșterii prețurilor la energie electrică și gaze naturale

„Pe termen scurt și cu un caracter temporar: plafonarea prețurilor la electricitate și gaze naturale la nivelul mediei ultimelor 6 vezi tot »

 

Olguța Vasilescu: Craiova își va schimba total fața în următorii ani

craiova 1

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, spune că în anii care vor urma se vor face schimbări de înfrumusețare ale orașului, iar lucrările deja au început o dată cu venirea primăverii.

“Craiova își va schimba total fața în următorii ani, urmând să montăm și piese de mobilier urban pe care le găsim doar în marile capitale ale lumii. Azi, RAADPFL a montat, în Parcul Pușkin, o băncuță care schimbă total peisajul. Pentru Calea București, Grădina Botanică, dar și restul cartierelor pregătim câteva lucrări de excepție, pe care le execută deja specialiștii regiei”, a spus primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.