O serie de lideri PNL s-au opus categoric variantei PSD de creștere a pensiilor, în ședința conducerii liberale desfășurată miercuri vezi tot »

Mircea Geoană: NATO a ridicat nivelul de vigilență pe întreg flancul estic, inclusiv în România

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a făcut joi, 16 noiembrie, o declaraţie de presă referitoare la  explzia din vezi tot »

Primele semne că occidentul și SUA încep să se sature de pretențiile lui Zelenski

Responsabilitatea pentru incidentul din Polonia, unde doi oameni au murit după explozia unei rachete rătăcite lansate în războiul Rusiei cu vezi tot »

Casa Albă îl contrazice din nou pe Zelenski: Explozia din Polonia ‘a fost, cel mai probabil, rezultatul unei rachete antiaeriene ucrainene’

Administraţia Joseph Biden a reafirmat, miercuri seară, că nu există niciun indiciu care să contrazică ipoteza preliminară a autorităţilor din vezi tot »

Incident Polonia | Se activează articolul 4 din Tratatul NATO? Ce presupune acesta

Activarea Articolului 4 din Tratatul NATO de către Polonia ar duce la consultări oficiale ale aliaţilor. Articolul acoperă scenariul în vezi tot »

 

Orlando Teodorovici, nominalizat de George Simion printre candidații susținuți de AUR la prezidențiale

orlando aur

Fostul ministru PSD al Finanțelor, Orlando Teodorovici, nominalizat de președintele AUR, George Simion, ca un potențial cndidat la prezidențiale, a făcut, luni seara, la România TV, primele declarații.

“Mă onorează o astfel de afirmație. Românii ar trebui să aibă în 2024 președintele pe cre îl merită. Va fi o luptă destul de complictă. Va fi ultima șansă să aibă acel trai pe cred și-l doresc.

Domnul Simion n-a spus că din partea AUR. Să fie cu adevărat român. Eu cred că a fi român este un om care știe să facă, nu doar să declare. să nu aibă teamă de acel sistem de care se vorbește.

O să-mi sum astfel de lupte, deschis, sincer, doar cun plan la vedere și doar pentru țară”, a spus Orlando Teodorovici.