Mircea Geoană, pe primul loc în preferințele românilor la alegerile prezidențiale. Cele patru situații posibile pentru turul doi

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află pe primul loc în topul intenţiilor de vot pentru alegerile prezidenţiale, vezi tot »

Mircea Geoană nu s-a mai abținut după ce a văzut o poză cu Mihai Tudose și Rareș Bogdan: Te pufnește râsul

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că a murit de râs după ce i-a arătat cineva o fotografie cu europarlamentarii vezi tot »

Geoană despre susținerea PSD – PNL la prezidențiale: Se poate și fără ei!

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat reprezentanţii actualei coaliţii încearcă să blocheze jocul şi să spună “suntem noi şi fără vezi tot »

Care e candidatul cu cele mai mari șanse să le obțină votul românilor și cum sunt văzuți Geoană, Ciolacu și Ciucă

Cu șase luni înaintea alegerilor prezidențiale, ofertele partidelor pentru Cotroceni nu sunt atractive în afara activelor de partid, rezultă dintr-o vezi tot »

Dublă lovitură pentru Klaus Iohannis: Italia și Suedia îl susțin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO

Suedia şi Italia îl susţin pe premierul olandez Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, informează joi agenţiile internaţionale de presă. Prim-ministrul vezi tot »

 

OTV revine pe micile ecrane: Dan Diaconescu se întoarce în industria care l-a consacrat

b9c68711caa5cb309ebd707b064692fc

Admiratorii lui Dan Diaconescu sunt în așteptarea unei vești bune privind revenirea acestuia pe micile ecrane de mai mulți ani. După o absență considerabilă, pare că celebrul om de televiziune se pregătește să se întoarcă în industria care l-a consacrat. Postul de televiziune fondat de Dan Diaconescu își propune să reia emisia și să creeze din nou senzație.

Dan Diaconescu este cunoscut ca una dintre cele mai controversate figuri din lumea mondenă. A fost o prezență marcantă în industria media, unde a captivat publicul cu emisiunile sale transmise pe postul său de televiziune, OTV.

Potrivit unor informații oferite de PlayTech, se pare că celebrul jurnalist intenționează să reînființeze OTV, iar momentul lansării mari ar putea avea loc într-un interval de doar un an. Conform rapoartelor de la Playtech Știri, în exclusivitate, există posibilitatea ca postul de televiziune să fie relansat chiar în data de 19 februarie 2025.

Într-un moment crucial în 2015, viața lui Dan Diaconescu a luat o întorsătură nefericită când a fost condamnat la o pedeapsă de cinci ani și șase luni de închisoare cu executare, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de șantaj.

Nici în prezent situașia lui Dan Diaconescu nu este una foarte bună. Celebrul moderator TV este anchetat într-un dosar de sex cu minori.