Lista măsurilor de relaxare din etapa a patra, valabile din 1 august: Care vor fi ultimele restricții ridicate în România

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România, gradual, vezi tot »

CNSU a aprobat lista măsurilor de relaxare din România. Cîțu: “Se elimină portul măștii în spații deschise”

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România. Primele restricții vezi tot »

Incendiu la o biserică din Dolj. Flăcările au izbucnit în turla monumentului istoric

Un incendiu a mistuit o biserică monument din judeţul Dolj. Incendiul a izbucnit la turlă, însă flăcările violente erau la vezi tot »

Lumina Sfântă de la Ierusalim. Adevăr sau minciună?

Aprinderea Luminii Sfinte în ajunul Învierii Domnului este unul dintre cele mai vechi miracole ale creştinătăţii, care, de-a lungul timpurilor, vezi tot »

A murit actorul Juan Joya Borja, cunoscut ca ”El Risitas”, celebru pentru râsul lui molipsitor

Actorul și omul de televiziune Juan Joya Borja, cunoscut și sub numele de „El Risitas”, a murit în Sevilla, Spania, vezi tot »

 

Protestatarii la Palatul Cotroceni: DEMISIA!

cotro (1)

Oamenii au ieşit în stradă, pentru a treia zi la rând, în România pentru a protesta faţă de noile restricţi dispuse de autorităţi la nivel naţional în contextul pandemiei de coronavirus.

Protestatarii care s-au adunat, marţi după-amiază, în Piaţa Universităţii au ajuns în jurul orei 22.35 la Palatul Cotroceni.

Sutele de oameni au scandat: “Libertate” şi “Demisia!”

Înainte de Cotroceni, manifestanţii au mers la Ministerul de Interne, unde au cerut, de asemenea, demisia ministrului, apoi s-au deplasat în Piaţa Victoriei.

La sediul Preşedinţiei României, cei mai mulţi dintre participanţii la acţiunea de protest au stat şi au scandat circa 20 de minute, după care au început să părăsească zona.

Manifestaţia a fost paşnică şi fără incidente, cu excepţia unui moment în care doi protestatari au fost ridicați de jandarmi pentru a fi legitimați.