Anunț-bombă, în plin scandal. Fondul Proprietatea vinde acțiunile deținute la OMV-Petrom

Fondul Proprietatea anunță că își vinde toate acțiunile la OMV Petrom, potrivit unui document publicat la Bursa de Valori București vezi tot »

Gata, a început embargoul! Cum va supraviețui Europa fără țițeiul Moscovei?

Începând de luni se declanșează embargoul european asupra petrolului rusesc: importurile de țiței pe cale maritimă sunt interzise (nu cele vezi tot »

Scene hilare în Ministerul Energiei: Flancat de jandarmi, presă și funcționari, George Simion îi vorbește prin ușă lui Virgil Popescu

Liderul AUR, George Simion, a găsit luni biroul ministrului Energiei, Virgil Popescu, dar nu a reușit să intre în cabinet, vezi tot »

O serie de lideri PNL s-au opus categoric variantei PSD de creștere a pensiilor, în ședința conducerii liberale desfășurată miercuri vezi tot »

Mircea Geoană: NATO a ridicat nivelul de vigilență pe întreg flancul estic, inclusiv în România

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a făcut joi, 16 noiembrie, o declaraţie de presă referitoare la  explzia din vezi tot »

 

PSD a început asaltul pentru Cotroceni: ‘Începutul sfârșitului pentru turbulența de dreapta va începe când premier va deveni Ciolacu’

psd

Vicepremierul Sorin Grindeanu a declarat joi, la conferința de alegeri PSD Dâmbovița, că stânga trebuie să dea Președintele României după 2o de ani de absență de la Cotroceni și că „turbulența de dreapta” va începe să se termine când social-democrații vor prelua de la PNL, în luna mai, funcția de premier.

„România are nevoie de un preşedinte de stânga. De 20 de ani facem experimente cu preşedinţi de dreapta. De 20 de ani, aşa la o ritmicitate de cinci ani, domnii care susţin sau au susţinut preşedinţii de dreapta îi vedeţi în ultimul an, în ultimii doi ani, cum se distanţează de cei pe care i-au susţinut chiar ei. Vedeţi acum că cei mai mari critici ai preşedintelui Klaus Iohannis sunt nişte domni care ne spuneau în 2014, când a fost campania cu Victor Ponta sau în 2019, cât de bun este faţă de candidatul nostru. Acelaşi lucru s-a întâmplat în 2004, când ne explicau aceiaşi domni cât de bun este Traian Băsescu faţă de Adrian Năstase. Sunt primii care acum încep să înjure la oamenii pe care ei i-au susţinut. Eu cred că toată această turbulenţă de dreapta trebuie să se încheie. Începutul sfârşitului pentru aceşti domni, eu cred că va începe în luna mai, când prim-ministru al României va deveni Marcel Ciolacu”, a declarat Grindeanu.