`Caracatița` clanului Doldurea: patronul stației GPL de la Crevedia, avere fabuloasă și încrengături incredibile

”Clanul“ Doldurea, un business total de 1,2 mld. lei în piaţa de GPL derulat prin intermediul a şase companii, patru dintre acestea vezi tot »

Încă o ‘minune’ la Caracal – Două persoane au ales să jefuiască o librărie

Două persoane necunoscute au intrat într-o librărie din Caracal, județul Olt, unde au bătut o vânzătoare și au furat 400 de vezi tot »

Soluția ‘militară’ promovată de Zelenski pierde teren: puterile mondiale promovează soluția ‘politică’ pentru oprirea războiului

Reuniunea cu privire la Ucraina, desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute în oraşul saudit Jeddah, la care a participat şi un emisar al vezi tot »

Scandalul Gheboasă îl bagă pe Ciolacu în ședință: Guvernul modifică legea din Codul Penal privind incitarea la ură

Guvernul ar putea aproba, joi, un proiect de lege de modificare a articolului 369 din Legea 286/2009 privind Codul penal, referitor vezi tot »

Camaraderia din Carpați: Lansatoare românești de rachete au ajuns în Ucraina

Probând cu imagini, portalul olandez Oryx susține că România a trimis Ucrainei lansatoare multiple de rachete, transportoare blindate, obuziere, mitraliere, muniţii și combustibili. Foarte vezi tot »

 

PSD a început asaltul pentru Cotroceni: ‘Începutul sfârșitului pentru turbulența de dreapta va începe când premier va deveni Ciolacu’

psd

Vicepremierul Sorin Grindeanu a declarat joi, la conferința de alegeri PSD Dâmbovița, că stânga trebuie să dea Președintele României după 2o de ani de absență de la Cotroceni și că „turbulența de dreapta” va începe să se termine când social-democrații vor prelua de la PNL, în luna mai, funcția de premier.

„România are nevoie de un preşedinte de stânga. De 20 de ani facem experimente cu preşedinţi de dreapta. De 20 de ani, aşa la o ritmicitate de cinci ani, domnii care susţin sau au susţinut preşedinţii de dreapta îi vedeţi în ultimul an, în ultimii doi ani, cum se distanţează de cei pe care i-au susţinut chiar ei. Vedeţi acum că cei mai mari critici ai preşedintelui Klaus Iohannis sunt nişte domni care ne spuneau în 2014, când a fost campania cu Victor Ponta sau în 2019, cât de bun este faţă de candidatul nostru. Acelaşi lucru s-a întâmplat în 2004, când ne explicau aceiaşi domni cât de bun este Traian Băsescu faţă de Adrian Năstase. Sunt primii care acum încep să înjure la oamenii pe care ei i-au susţinut. Eu cred că toată această turbulenţă de dreapta trebuie să se încheie. Începutul sfârşitului pentru aceşti domni, eu cred că va începe în luna mai, când prim-ministru al României va deveni Marcel Ciolacu”, a declarat Grindeanu.