Mircea Geoană, pe primul loc în preferințele românilor la alegerile prezidențiale. Cele patru situații posibile pentru turul doi

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află pe primul loc în topul intenţiilor de vot pentru alegerile prezidenţiale, vezi tot »

Mircea Geoană nu s-a mai abținut după ce a văzut o poză cu Mihai Tudose și Rareș Bogdan: Te pufnește râsul

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că a murit de râs după ce i-a arătat cineva o fotografie cu europarlamentarii vezi tot »

Geoană despre susținerea PSD – PNL la prezidențiale: Se poate și fără ei!

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat reprezentanţii actualei coaliţii încearcă să blocheze jocul şi să spună “suntem noi şi fără vezi tot »

Care e candidatul cu cele mai mari șanse să le obțină votul românilor și cum sunt văzuți Geoană, Ciolacu și Ciucă

Cu șase luni înaintea alegerilor prezidențiale, ofertele partidelor pentru Cotroceni nu sunt atractive în afara activelor de partid, rezultă dintr-o vezi tot »

Dublă lovitură pentru Klaus Iohannis: Italia și Suedia îl susțin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO

Suedia şi Italia îl susţin pe premierul olandez Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, informează joi agenţiile internaţionale de presă. Prim-ministrul vezi tot »

 

Război total între Diana și Silvestru Șoșoacă: ‘Ai uitat să-ți iei pastiele? Ești blocată psihic!’

img (1)

În familia Șoșoacă, care conducea până recent și partidul SOS, este război de mai mult timp. Recent, Diana Soșoacă, președintele SOS, l-a suspendat pe soțul său, Silvestru Șoșoacă din funcția de prim-vicepreședinte al SOS.

Scandalurile dintre cei doi soți nu sunt de dată recentă. La o ședință online a celor de la SOS, din anul 2023, Diana Șoșoacă și Silvestru Șoșoacă s-a bălăcărit ca la ușa cortului.

Încă de atunci Silvestru Șoșoacă o acuza pe Diana Șoșoacă că vrea să-l dea afară din partid și a întrebat-o dacă ”ai uitat să-ți iei pastilele”. De asemenea, Silvestru Șoșoacă o avertizează pe Diana Șoșoacă că va distruge partidul ”așa cum ai distrus cam tot pe ce ai pus mâna”.

Citește mai jos contrele dintre Diana și Silvestru Șoșoacă

content-image

content-image

 

content-image

content-image