Premierul desemnat se reorientează: După eșecul negocierilor cu PSD, se va discuta cu USR

Duminică, la Palatul Victoria, premierul desemnat Nicolae Ciucă a continuat discuțiile pentru finalizarea Programului de Guvernare, împreună cu echipele de vezi tot »

Dr. Streinu Cercel: ”Ne aşteptăm ca numărul pacienţilor infectaţi să crească. Să înceapă testarea la fiecare scară de bloc”

Medicul Adrian Streinu Cercel a declarat într-o conferinţă de presă în cadrul Maratonului vaccinării de la Bucureşti, că medicii se vezi tot »

Universitatea Craiova bate Chindia și urcă pe locul 2

Universitatea Craiova s-a impus în meciul de la Ploiești, scor 1-0, în fața formației Chindia Târgoviște, și a urcat provizoriu vezi tot »

Certificatul verde COVID – unde poţi/nu poţi să mergi fără el, începând de luni

Intră în vigoare restricţii dure pentru români, începând de luni. Astfel, certificatul verde va fi obligatoriu cam peste tot, inclusiv vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu: ”Prin PNRR se adâncesc inechitățile dintre regiunile de dezvoltare”

Primarul Municipiului Craiova. Lia Olguța Vasilescu critică, într-un mesaj public, modul în care a fost gândit Planul Național de Redresare vezi tot »

 

Se apropie FESTIVALUL DE MODA de la Craiova

afis-FESTIVALUL-DE-MODA-2021-FACEBOOK-1068x1343

In fiecare an, luna August este sinonima cu frumusetea, si cum nimic nu este mai frumos decat eterna gratie feminina, Royal Models Agency in parteneriat cu Electroputere Parc va invita sa participati la evenimentul international de prestigiu FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA ajuns anul acesta la a XVI – a editie.

 Ziua de 28 August 2021 va fi una memorabilia deoarece pe podiumul de la Craiova manechine nationale si internationale vor purta cu gratie si rafinament creatiile marilor designeri, ce ne vor incanta privirea.

Evenimentul FESTIVALUL DE MODA Miss Royal  Models ROMANIA  va cuprinde 2 sectiuni: Beauty Contest si Fashion Show.

In cadrul primei sectiuni, in urma unei preselectii nationale in 12 orase din Romania: Iasi, Craiova, Pitesti, Novaci, Suceava, Caracal, Bucuresti, Tg. Jiu, Ploiesti, s-au ales cele mai frumoase fete din fiecare oras, capabile sa il reprezinte in marea finala din 28 August 2021 la Craiova.

A doua sectiune cuprinde un regal de moda, prin care creatori de moda romani consacrati si debutanti, alaturi de cei invitati din strainatate, isi vor prezenta in  premiera colectiile de sezon.

Mihaela Manescu este numele din spatele brand-ului MENTOR, si va incanta privirile spectatorilor printr- o colectie de echipamente militare, in premiera pe scena unui festival de moda.

YVETTE DESIGN pentru cei pasionati de frumos si eleganta, in continuare creatiile ei sunt rodul acestei intense pasiuni, un cautator nelinistit cu o dorinta arzatoare de unicitate poate defini designerul.

WONDER WINK by MED TEHNICA care aduce si anul acesta pe scena uniforme medicale, totul in semn de recunostinta pentru salvatorii din spitale.

URBAN  KIDS, brand conceput de Dana Lita Stancioi, care de fiecare data aduce zambete in public prin chipurile si tinutele mini modelelor, anul acesta jucand un rol frantuzesc prin colectia  „Chéri, Chéri” – nostalgică inspirată din Paris, simplă, cochetă, dar plină de culoare!

UNIVERSITATEA CRAIOVA care va ului publicul cu o colectie indrazneata de echipamente oficiale de joc si echipamente de prezentare ale renumitilor fotbalisti din Banie.

La sectiunea de invitati speciali ii intampinam  anul acesta  pe cunoscutul designer GEORGE HOJBOTA  cel mai bun designer roman de avangarda, care va pune in scena o poveste despre atractie, feminitate si sex-appeal si ROSICA MRSIK din Macedonia in premiera anul acesta pe scena festivalului. Designerul inventeaza o moda de o simplitate sofisticata, fara ostentatie si permanent in cautarea unei excelente artistice si picturale.

Machiajul evenimentului va fi asigurat de catre echipa EMA Make Up Studio condusa de Manea Elena , iar partea de hair style este asigurata de echipa BES COSMETICS ROMANIA.