Condamnatul penal, nou standard de primar PNL

În căutarea unor noi culmi ale ipocriziei și ridicolului pe care să se cațăre, Partidul Național Liberal propune electoratului, în vezi tot »

Lia Olguța Vasilescu, despre tramvaiul lovit de fulger: “Au fost niște ore absolut incredibile”

Un tramvai a luat foc, după ce a fost lovit de fulger, la Craiova. Tramvai în mers se afla la vezi tot »

Cel mai vânat român din Mexic a fost capturat: Ordinul de arestare emis pe numele lui Florian Tudor, alias “Rechinul”, a fost aprobat de autoritățile mexicane

Presupusul lider al mafiei românești din Mexic, a fost arestat în Quintana Roo, joi seara de agenții Procuraturii Generale (FGR). Potrivit primelor vezi tot »

Lista relaxărilor de la 1 iunie. Se deschid cluburile, se pot face nunți + numeroase beneficii pentru vaccinați

Activitati culturale: Maxim 1.000 persoane, la o distanta de 2 metri patrati, pe baza de vaccin, test sau dovada vindecarii vezi tot »

România s-a făcut de râs și la Eurovision: Roxen n-a avut noroc cu Amnesia și nu s-a calificat în finală

România s-a făcut de râs și la Eurovision, unde a ales să o trimită pe Roxen cu piesa ”Amnesia”! Însă, vezi tot »

 

Se cere demisia Guvernului Cîțu! Sute de oameni, proteste împotriva înghețării pensiilor și salariilor

florin-citu-si-a-facut-un-selfie

Este cod roşu de proteste în ţara noastră. Cele mai importante instituţii din România sunt asaltate de manifestațiile de stradă.

Sute de oameni cer demisia Guvernului Cîţu. Angajaţi din asistenţa socială, poliţie, administraţia locală, învăţământ şi transporturi au ieșit în stradă. Oamenii sunt nemulţumiţi de îngheţarea salariilor şi prorogarea legii pensiilor şi cer demisia Guvernului. 

Totodată, sunt anunțați și angajați din sistemul privat, de exemplu din industria metalurgică, mulți angajați din supermarket-uri, care se plâng că sunt plătiți cu salariul minim pe economie, dar și din industria constructoare de mașini. 

Preţurile carburanţilor şi energiei au crescut foarte mult în ultima lună, iar asta va aduce scumpiri în lanţ, spun specialiştii. Iar în timp ce oameni ies în stradă, bugetul intră în sfârșit în linie dreaptă, iar în Parlament începe războiul pe depunerea de amendamente.