Mircea Geoană, pe primul loc în preferințele românilor la alegerile prezidențiale. Cele patru situații posibile pentru turul doi

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, se află pe primul loc în topul intenţiilor de vot pentru alegerile prezidenţiale, vezi tot »

Mircea Geoană nu s-a mai abținut după ce a văzut o poză cu Mihai Tudose și Rareș Bogdan: Te pufnește râsul

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că a murit de râs după ce i-a arătat cineva o fotografie cu europarlamentarii vezi tot »

Geoană despre susținerea PSD – PNL la prezidențiale: Se poate și fără ei!

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat reprezentanţii actualei coaliţii încearcă să blocheze jocul şi să spună “suntem noi şi fără vezi tot »

Care e candidatul cu cele mai mari șanse să le obțină votul românilor și cum sunt văzuți Geoană, Ciolacu și Ciucă

Cu șase luni înaintea alegerilor prezidențiale, ofertele partidelor pentru Cotroceni nu sunt atractive în afara activelor de partid, rezultă dintr-o vezi tot »

Dublă lovitură pentru Klaus Iohannis: Italia și Suedia îl susțin pe Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO

Suedia şi Italia îl susţin pe premierul olandez Mark Rutte ca viitor secretar general al NATO, informează joi agenţiile internaţionale de presă. Prim-ministrul vezi tot »

 

STENOGRAME – Vasile Blaga a bătut cu pumnul în masă: Ori se rupe hamul, ori moare calul!/ Ciucă: Absolut de acord

blaga1

Liberalii s-au reunit în ședința BPN, acolo unde s-a discutat despre strategia de urmat, după ce s-a cam pus cruce comasării alegerilor. Europarlamentarul PNL, Vasile Blaga, a pus piciorul în prag și a spus că liberalii ”Ori se rupe hamul, ori moare calul”, iar liberalii trebuie să meargă pe cont propriu la toate tipurile de alegeri, conform stenogramelor difuzate de Antena 3 CNN.

”Domnule președinte, o să râdeți. E albă sau e neagră! Ori se rupe hamul, ori moare calul. Despre asta este vorba, am trecut prin asta și am câștigat de fiecare dată”, a spus Vasile Blaga, conform stenogramelor.

La rândul său, Nicolae Ciucă i-a dat dreptate lui Vasile Blaga și a spus că PNL trebuie să meargă pe cont propriu.

”Absolut, absolut! Sunt total de acord și am avut o reacție similară, azi, la întâlnirea cu primarii. Să știți că oamenii se pregătesc și în funcție de decizia noastră vor acționa”.

In discuție a intervenit Florin Cîțu: ”Domnule președinte, un vot împotrivă. Cred că era momentul să avem Consiliul Național și să decidem ce facem cu această coaliție.”

Nicolae Ciucă și-a reluat discursul: ”A rămas să ne mai vedem o dată vineri, existând probabilitatea ca nici vineri să nu se închidă, dar nu ne putem duce mai mult de săptămâna viitoare pentru că nu ne permite calendarul legal pentru reglementarea calendarului.

Propunerea noastră este să amânăm ședința Consiliului Național pentru după momentul în care avem decizia în coaliție”, a spus Ciucă.