Lista măsurilor de relaxare din etapa a patra, valabile din 1 august: Care vor fi ultimele restricții ridicate în România

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România, gradual, vezi tot »

CNSU a aprobat lista măsurilor de relaxare din România. Cîțu: “Se elimină portul măștii în spații deschise”

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România. Primele restricții vezi tot »

Incendiu la o biserică din Dolj. Flăcările au izbucnit în turla monumentului istoric

Un incendiu a mistuit o biserică monument din judeţul Dolj. Incendiul a izbucnit la turlă, însă flăcările violente erau la vezi tot »

Lumina Sfântă de la Ierusalim. Adevăr sau minciună?

Aprinderea Luminii Sfinte în ajunul Învierii Domnului este unul dintre cele mai vechi miracole ale creştinătăţii, care, de-a lungul timpurilor, vezi tot »

A murit actorul Juan Joya Borja, cunoscut ca ”El Risitas”, celebru pentru râsul lui molipsitor

Actorul și omul de televiziune Juan Joya Borja, cunoscut și sub numele de „El Risitas”, a murit în Sevilla, Spania, vezi tot »

 

Un bărbat de 47 de ani din Târgu-Jiu a murit brusc după vaccinarea cu AstraZeneca

astrazeneca

Un document obținut de Antena 3 scoate la iveală adevărul în legătură cu decesul bărbatului în vârstă de 47 de ani din Gorj care ar fi murit subit, la o zi după vaccinarea cu ser AstraZeneca din lotul suspect incriminat acum în Italia. Patru oameni și-au pierdut viața în Italia după ce li s-a administra vaccin AstraZeneca din lotul ABV2856.

“A fost comunicat în detaliu ce s-a întâmplat în cazul persoanei din Gorj. Era vorba despre o persoană care deși nu era în evidență cu boli cronice, în urma raportului necropsiei a reieșit că avea, de fapt, antecedente de infarct miocardic, de fapt sechele”, a spus dr. Valeriu Gheorghiță.

“Lucrarea de la Parchet a fost trimisă către IPJ Gorj și repartizată pentru a fi făcute verificări în cauză Serviciului pentru Investigații Criminale. Colegii mei sunt la spital la această oră și încearcă să documenteze această activitate pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul bărbatului”, a declarat, la rândul său, agent șef adjunct Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Aceasta a explicat motivul pentru care oamenii legii nu s-au sesizat în acest caz și a fost nevoie de intervenția presei.

“Nu se cunoșteau cauzele decesului și. în primă instanță, s-a făcut un fel de necropsie… Sesizarea ar fi putut să vină de la spital. Mai departe vom continua cercetările, vom strânge suficiente date astfel încât să avem o concluzie pertinentă în urma verificării”, a mai spus Mirune Prejbeanu.