Lista măsurilor de relaxare din etapa a patra, valabile din 1 august: Care vor fi ultimele restricții ridicate în România

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România, gradual, vezi tot »

CNSU a aprobat lista măsurilor de relaxare din România. Cîțu: “Se elimină portul măștii în spații deschise”

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat lista măsurilor de relaxare ce se vor aplica în România. Primele restricții vezi tot »

Incendiu la o biserică din Dolj. Flăcările au izbucnit în turla monumentului istoric

Un incendiu a mistuit o biserică monument din judeţul Dolj. Incendiul a izbucnit la turlă, însă flăcările violente erau la vezi tot »

Lumina Sfântă de la Ierusalim. Adevăr sau minciună?

Aprinderea Luminii Sfinte în ajunul Învierii Domnului este unul dintre cele mai vechi miracole ale creştinătăţii, care, de-a lungul timpurilor, vezi tot »

A murit actorul Juan Joya Borja, cunoscut ca ”El Risitas”, celebru pentru râsul lui molipsitor

Actorul și omul de televiziune Juan Joya Borja, cunoscut și sub numele de „El Risitas”, a murit în Sevilla, Spania, vezi tot »

 

Valeriu Gheorghiță dă de pământ cu oamenii lui Vlad Voiculescu: ‘Ne aflăm într-o situație fără precedent’

gheorghita

Valeriu Gheorghiță îi critică pe consilierii lui Vlad Voiculescu, cei care au intrat în baza de date a campaniei naționale de vaccinare. Gheorghiță a declarat, marți seara, că cei care au accesat informațiile au creat o situație fără precedent. Șeful CNCAV le transmite oamenilor lui Vlad Voiculescu că ar fi trebuit să comunice cu instituțiile care produc datele, înainte de accesarea lor.

”Este important să vorbești și cu cei care se află în spatele acelor date, cei care le furnizează. Ne aflăm într-o situație fără precedent pe care o anticipam, în teorie, să o întâlnim la începutul campaniei de vaccinare. Firesc ar fi fost să te sfătuiești și cu ceilalți implicați și cu instituțiile. Am aflat cu o zi înainte de acest demers. Eu susțin transparentizarea datelor. Noi încercăm să le expunem într-o formă prelucrată pentru a fi mai ușor de înțeles.”, a spus Valeriu Gheorghiță la Antena 3.