Geoană, diplomat cu Ciolacu: Joc la altă ligă. Nu tratezi un fost coleg așa / Ce spune de mutarea prezidențialelor în septembrie

„Ceea ce este, într-un fel, oarecum ironic și neașteptat, este că în anul electoral prezidențial 2024, cu o miză atât vezi tot »

Mircea Geoană: Dacă voi candida, voi candida independent

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat într-un interviu difuzat marți seară de Antena 3 că își dorește să vezi tot »

Nimic fără Klaus Iohannis: Liderii coaliției au recunoscut că președintele a fost informat despre toate negocierile purtate!

Președintele României, Klaus Iohannis, a dat undă verde comasării alegerilor. Deși nu procesul nu face parte din prerogativele sale, șeful statului vezi tot »

Breaking | PSD și PNL au votat comasarea alegerilor și listele comune la europarlamentare

Conducerile PSD și PNL, întrunite în ședințe separate, au aprobat miercuri seara comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerilor locale, pe 9 iunie, și alianța vezi tot »

Ciolacu și Ciucă s-au înțeles pe comasare: liste comune PSD-PNL în alegeri

Liderii coaliției au amânat ședința care ar fi trebuit să aibă loc, duminică, însă Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au vorbit la telefon și vezi tot »

 

Vin remanieri? Nicolae Ciucă a pus tunurile pe ministrii leneși – Ultimatum tăios legat de PNRR

sedinta guv

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, miercuri, un avertisment către miniştrii care nu au finalizat jaloanele şi ţintele din PNRR până la 15 septembrie. El a precizat că vineri va avea loc o şedinţă de Guvern online, în care vor aproba jaloanele şi ţintele care vin coordonate şi discutate cu Comisia, şi ultima şedinţă de guvern până la care au de rezolvat această problemă este cea de săptămâna viitoare, pe 21 septembrie, scrie News.ro.

”Am anunţat, atunci când am aprobat la finele lunii iulie, ultimele jaloane şi ţinte din PNRR, că pentru trimestrul III data la care vom aproba aceste jaloane şi ţinte va fi 15 septembrie. Mâine este data de 15 septembrie şi sunt deja o parte din jaloane şi ţinte neîndeplinite”, a spus premierul în şedinţa Executivului.

El a arătat că a înţeles faptul că au fost şi sunt în continuare aşteptate aspectele necesare a fi coordonate cu Comisia, care nu au venit.

”Vreau să vă spun cât se poate de clar, următoarea şedinţă de Guvern va fi una online, vineri, în care vom aproba jaloanele şi ţintele care vin coordonate şi discutate cu Comisia. Ultima şedinţă de guvern până la care aveţi de rezolvat această problemă este cea de săptămâna viitoare, 21.