O serie de lideri PNL s-au opus categoric variantei PSD de creștere a pensiilor, în ședința conducerii liberale desfășurată miercuri vezi tot »

Mircea Geoană: NATO a ridicat nivelul de vigilență pe întreg flancul estic, inclusiv în România

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a făcut joi, 16 noiembrie, o declaraţie de presă referitoare la  explzia din vezi tot »

Primele semne că occidentul și SUA încep să se sature de pretențiile lui Zelenski

Responsabilitatea pentru incidentul din Polonia, unde doi oameni au murit după explozia unei rachete rătăcite lansate în războiul Rusiei cu vezi tot »

Casa Albă îl contrazice din nou pe Zelenski: Explozia din Polonia ‘a fost, cel mai probabil, rezultatul unei rachete antiaeriene ucrainene’

Administraţia Joseph Biden a reafirmat, miercuri seară, că nu există niciun indiciu care să contrazică ipoteza preliminară a autorităţilor din vezi tot »

Incident Polonia | Se activează articolul 4 din Tratatul NATO? Ce presupune acesta

Activarea Articolului 4 din Tratatul NATO de către Polonia ar duce la consultări oficiale ale aliaţilor. Articolul acoperă scenariul în vezi tot »

 

Vin remanieri? Nicolae Ciucă a pus tunurile pe ministrii leneși – Ultimatum tăios legat de PNRR

sedinta guv

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, miercuri, un avertisment către miniştrii care nu au finalizat jaloanele şi ţintele din PNRR până la 15 septembrie. El a precizat că vineri va avea loc o şedinţă de Guvern online, în care vor aproba jaloanele şi ţintele care vin coordonate şi discutate cu Comisia, şi ultima şedinţă de guvern până la care au de rezolvat această problemă este cea de săptămâna viitoare, pe 21 septembrie, scrie News.ro.

”Am anunţat, atunci când am aprobat la finele lunii iulie, ultimele jaloane şi ţinte din PNRR, că pentru trimestrul III data la care vom aproba aceste jaloane şi ţinte va fi 15 septembrie. Mâine este data de 15 septembrie şi sunt deja o parte din jaloane şi ţinte neîndeplinite”, a spus premierul în şedinţa Executivului.

El a arătat că a înţeles faptul că au fost şi sunt în continuare aşteptate aspectele necesare a fi coordonate cu Comisia, care nu au venit.

”Vreau să vă spun cât se poate de clar, următoarea şedinţă de Guvern va fi una online, vineri, în care vom aproba jaloanele şi ţintele care vin coordonate şi discutate cu Comisia. Ultima şedinţă de guvern până la care aveţi de rezolvat această problemă este cea de săptămâna viitoare, 21.