Mircea Geoană, despre o posibilă candidatură la prezidențiale: ”Sunt tot mai aproape de o decizie”

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a declarat, marți, că este ”tot mai aproape de o decizie” în legătură vezi tot »

Gabriela Firea îi transmite un mesaj ferm lui Marcel Ciolacu, în cazul unui eșec în alegeri: ‘Tragi la răspundere pe mama sau pe tata?’

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a fost întrebată dacă o să răspundă în cazul unui eșec la alegerile vezi tot »

Ce ne așteaptă după anul electoral: Guvernul pregătește taxele pentru anul viitor

Românii care au case și terenuri vor plăti mai mulți bani. Executivul așteaptă ca Banca Mondială sa stabilească pragul de la care vezi tot »

S-au despărțit după 28 de ani! ‘Mama la copii’ l-a prins cu pofta inimii!

Vali Vijelie și soția lui Carmen Rusu s-au despărțit! Partenera de viață i-a stat alături 28 de ani spune că nu mai e vezi tot »

Israelul a luat o decizie în privința Iranului: Ce tip de răspuns promite Netanyahu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, în cadrul unei întâlniri private cu miniştri din partidul său Likud, că atacul cu rachete al Iranului trebuie vezi tot »

 

Mircea Geoană, despre o posibilă candidatură la prezidențiale: ”Sunt tot mai aproape de o decizie”

geoana-1000x600

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a declarat, marți, că este ”tot mai aproape de o decizie” în legătură cu o candidatură la alegerile prezidențiale. În opinia sa, candidatura la președinție este o ”decizie masivă”, pe care o va lua după summitul NATO de la Washington (9-11 iulie).

Într-un interviu acordat postului Antena 3 CNN, Geoană a evidențiat că nu a luat încă o decizie finală privind candidatura la președinție.

”O decizie finală încă nu am luat-o. Este evident faptul că trebuie să-mi fac datoria la NATO până în ultima zi de mandat. Văzând ce se întâmplă în țară, sunt tot mai aproape de o decizie. Mai sunt două-trei luni până la summitul de la Washington”, a afirmat Mircea Geoană.

Secretarul general adjunct al NATO a afirmat că este ”măgulit” de faptul că în cele mai recente sondaje este creditat cu cele mai mari șanse de a câștiga alegerile prezidențiale.

”În acest moment, sunt mai aproape de o decizie”, a adăugat el.